Vakantie!

Het mooiste van de zomer is voor de meeste mensen VAKANTIE tijd! Meer energie, warme zonnestralen, heerlijke drankjes op een terras, zwemmen, leuke foto’s maken, strand, slippers en zomerkleren aan.

De eerste schoolvakantie begint vrijdag 5 juli, andere scholen moeten nog een paar weken naar school. Maar niet alleen de scholen beginnen met de vakantie stemming. De papa’s en mama’s van de kinderen hebben waarschijnlijk ook vrij genomen. Of wat denk je van de bouwvakkers, hovenieren, secretaresses, accountants, administratief medewerkers, tandartsen, kraamverzorgers, kappers, verpleegkundigen, dokters of andere zieken/verzorgingshuis medewerkers en er zijn nog veel meer beroepen waar de tijd van het genieten kan beginnen. In de winkels is het rustig , op kantoor zijn alleen de hoognodige mensen aanwezig en in het zorgcentrum of ziekenhuis is er meer tijd voor een praatje met je patiënt.

Of je nu kiest voor een luie strandvakantie, een avontuurlijke reis door de bergen, of een culturele citytrip het is belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. In deze blog delen we wat tips om het meeste uit je vakantietijd te halen.

Voorbereiding is het halve werk.

Begin met het plannen van je reis ruim van te voren, dit helpt om de vakantie stress te vermijden.

Maak een checklist van wat je allemaal moet meenemen, zoals de paspoorten, reisverzekeringen en medicijnen, en zonnebrand. Oh en mochten je voeten nou verbranden want die vergeet je waarschijnlijk in te smeren. Vergeet dan je Happy2wear sokken niet!

Wil je nog naar de kapper voor je weg gaat? Plan deze dan op tijd in, en neem als cadeautje een leuk paar kapperssokken mee!

Reizen met kinderen

Als je met kinderen op vakantie gaat, zorg er dan voor dat je activiteiten plant die voor alle leeftijden leuk zijn. Er zijn veel accommodaties die daar voor geschikt zijn. Is er een pretpark in de buurt waar je heen wilt? Dan kun je vaak al van te voren de kaartjes kopen, en scheelt waarschijnlijk ook in de kosten. Een leuke speeltuin of waterpretpark. Een tof strandje waar de kinderen de hele dag kunnen vertoeven en papa en mama kunnen relaxen. Zoek het allemaal uit voordat je weg gaat.

Pak slim in

Pak licht in en neem alleen mee wat je echt nodig hebt. Rol je kleding op om ruimte te besparen. Vergeet ook niet om een EHBO-kit in te pakken voor eventuele noodgevallen. Ga je veel wandelen? Vergeet dan onze leuke beroepssokken en zachte enkelsokken niet! Comfortabel EN kleurrijk!

Maak tijd voor jezelf en ontspan!

Het liefst  wil je elk moment van je vakantie vol plannen met activiteiten en de omgeving verkennen. Maar vergeet niet om ook tijd te maken voor ontspanning. Lees een boek, doe een dutje op het strand of geniet van een rustige wandeling, of voor de sportievelingen ga de sportschool in.

Wees flexibel

Soms gaan dingen niet zoals gepland, je vlucht kan vertraging hebben (Weetje…wij hebben super leuke luchtvaartsokken!) misschien mag je wel is een kijkje nemen in de cockpit?, het weer kan omslaan (onze zomerse kleuren HAPPY2WEAR sokken zorgen  wel voor zonneschijn!) of je kunt ziek worden. Probeer positief te blijven want je MOET tenslotte niks omdat jij vakantie hebt! Daarbij kan dit ook leiden tot de meest onverwachte situaties die jij nooit meer vergeet. Denk aan bijvoorbeeld dansen in de regen met je gezin? Dit zou je thuis waarschijnlijk niet doen maar om toch het best uit de dag te halen en gewoon omdat het kan doe je dat nu toch wel! Hier worden leuke foto’s van gemaakt en een onvergetelijk moment gecreëerd!

Conclusie

Of je nou op zoek gaat naar avontuur, ontspanning, of een combinatie van beide, een goed geplande vakantie kan wonderen doen voor je geest en je lichaam!

HAPPY2WEAR wenst iedereen alvast een hele fijne vakantie toe!

 

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel