Sorteer op

Ambulance sokken

Je hoeft niet met loeiende sirenes naar de winkel te scheuren want je kunt de ambulance sokken van Happy2Wear gewoon online bestellen. Zo kun je als professional in de zorg rustig thuis op jouw nieuwe paar sokken met ambulance thema wachten. Deze selectie bijzondere prints mag je uiteraard ook cadeau geven aan een hulpverlener die het écht heeft verdient.

Wie verdient een paar ambulance sokken?

Het goede nieuws is dat je geen speciaal rijbewijs nodig hebt om een paar ambulance sokken te dragen. Het is juist een goed teken als je nooit in de buurt bent geweest van een ziekenwagen. Een paar ambulance sokken past ons allemaal. Uiteraard als je zelf een hulpverlener bent, maar ook iemand die in een ziekenwagen vervoerd is geweest of iemand die deze zorgverleners een warm hart toedraagt. Laat zien dat je trots bent op jezelf of iemand in jouw omgeving en draag een heerlijk paar ambulance sokken van Happy2Wear.

Veelzijdige voertuigen, unieke sokken

Wist je dat een traumahelikopter ook een ambulance is? Dit geldt ook voor een vliegtuig, boot en zelfs een bakfiets als deze wordt gebruikt om slachtoffers te helpen of te vervoeren. Het gaat namelijk om het woord ‘ambulant’ wat staat voor iets wat niet plaatsgebonden is. Ambulancepersoneel moet snel naar de plaats van bestemming zien te komen, met deze ambulance sokken komen ze stijlvol voor de dag.

Het gevoel van ambulance sokken

Als we het over ‘gevoel’ hebben dan heb je de lichamelijke en emotionele definitie. De ambulance sokken van Happy2Wear zitten heerlijk dankzij de samenstelling van hoogwaardige materialen en goede pasvorm. Dat is wel zo prettig als je de hele dag of nacht op pad moet gaan om mensen te helpen. Daarnaast is het heel bijzonder om iemand te zien lopen met deze ambulance sokken. Het brengt een stukje luchtigheid in een mogelijk emotioneel geladen situatie. Sommige designs zijn uitbundig terwijl andere juist meer ingetogen zijn. Zo kun je zelf bepalen welke stijl het beste past bij de situatie. Uiteraard ben je als drager niet beperkt tot de zorg, je mag ze altijd en overal dragen!

Wanneer draag jij deze sokken?

De meest voor de hand liggende persoon om ambulance sokken te dragen is iemand die in een ziekenwagen rijdt. De meest logische omgeving is het voertuig en de locaties waar de zorgverleners moeten zijn. Uiteraard mag je deze sokken ook dragen als je op een feestje bent, de hond uitlaat, boodschappen doet of gewoon lekker thuis uitgestrekt op de bank ligt. Wiebel een beetje met je tenen en geniet even van die leuke print op jouw eigen paar ambulance sokken.

Meer dan ambulance sokken

Naast de exclusieve ontwerpen van deze lijn sokken kun je in onze webshop ook andere designs bestellen met een zorg thema. Denk aan medische sokken of voetmode voor fysiotherapeuten. Ook een sok voor tandartsen mag niet ontbreken. Naast de zorgsector zijn er nog veel andere categorieën professionals waar Happy2Wear mooie prints voor heeft bedacht. Zo kun je iedere dag laten zien wie je bent, wat je doet en dat je daar heel trots op bent!

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel