Sorteer op

Fysiotherapeut sokken

Fysiotherapie werd tot de jaren zestig van de twintigste eeuw ‘heilgymnastiek’ genoemd. Nu is het een beschermd beroep met diverse specialisaties waaronder therapie gericht op specifieke lichaamsdelen, beroepsgroepen of leeftijdscategorieën. Met de fysiotherapeut sokken van Happy2Wear kom je goed voor de dag. Je kunt ook als cliënt een opvallend entree maken met deze bijzondere lijn sokken in fysiotherapie thema.

Fysiotherapeut sokken

Niet iedereen voelt zich lekker in hun vel. Als de klachten het normale leven belemmeren dan kan een fysiotherapeut in veel gevallen verlichting bieden. Om deze beroepsgroep in het zonnetje te zetten heeft Happy2Wear een bijzondere lijn fysiotherapeut sokken ontworpen waar je direct vrolijk van wordt. Ze zullen niet de pijn verlichten maar ze zorgen wel voor een glimlach op ieders gezicht. Zo masseren we als specialist in voetmode graag de lachspieren van onze klanten.

Fysio of podotherapie?

Podotherapie is een onderdeel van fysiotherapie dat zich specifiek richt op voeten. Dan sluiten fysiotherapeut sokken uiteraard perfect aan op jouw beroep als podotherapeut. Zo ontvang je cliënten in stijl, je kunt deze voetmode ook aanbieden als geschenk of verkoop ze in je eigen webshop. Daarmee creëer je een band met je cliënten, het is ook een stukje ‘branding’. Kies de kleur die het beste past bij de huisstijl van je praktijk en draag iedere dag dezelfde sokken. Nou ja, niet letterlijk hetzelfde paar. Je moet ze wel geregeld wassen natuurlijk! De designs van onze fysiotherapeut sokken zijn inzetbaar voor alle soorten fysiotherapie, we willen andere specialisten natuurlijk niet buitensluiten!

Sokken als therapeutisch middel

De fysiotherapeut sokken van Happy2Wear zijn geen steunkousen of ander medisch hulpmiddel. Het zijn gewoon goede kwaliteit sokken die voorzien zijn van opvallende designs die verwijzen naar het beroep fysiotherapie. Je wordt direct vrolijk als je de bijzondere kleuren en patronen ziet. Een therapeut is natuurlijk vooral bezig met het lichaam maar iedereen weet dat emoties ook een belangrijke rol spelen in het gevoel van een persoon. Met deze fysiotherapeut sokken voelt de cliënt zich toch wat meer ontspannen, het is de perfecte ijsbreker voor iedere kennismaking.

Beloning voor zorgverlener of klant?

Je hoeft geen fysiotherapeut te zijn om een paar fysiotherapeut sokken te mogen dragen. Wil je een nieuwe cliënt direct geruststellen? Zorg dan voor een ontspannen sfeer en biedt een paar sokken aan met leuke print. Is de behandeling voltooid en neem je afscheid van iemand die genezen is? Ook dat is een perfect moment voor een ludiek cadeau. Het kan ook andersom zijn natuurlijk. Misschien ben je als klant aan huis bij een vriendelijke fysio professional op zoek naar een origineel cadeau. Voor een bijzondere gelegenheid of gewoon als bedankje voor de goede zorgen. Dan is een paar fysiotherapeut sokken het ideale presentje voor de persoon die jou, je kind of je ouders zo goed heeft geholpen.

Teambuilding met fysiotherapeut sokken

Maak je onderdeel uit van een praktijk met meerdere zorgprofessionals? Dan kun je met fysiotherapeut sokken of onze andere stijlen medische sokken het volledige team stijlvol aankleden. Dit is het ideale geschenk voor werknemers, uiteraard is dit het perfecte item als schoencadeau rond Sinterklaas. Of in plaats van de kous met kerst een paar prachtige fysiotherapeut sokken. Er is altijd wel een goede reden te bedenken om iemand een vrolijk paar sokken cadeau te doen. Wie ga jij ermee verrassen?

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel