Sorteer op
 • Financiële sokken
  Financiële sokken

  Voor alle rekenwonders onder ons: onze kleurrijke financiële sokken

  Money, money, money must be funny in a rich man’s world. Deze sokken hebben wij ontworpen voor iedereen werkzaam in de financiële branche. Van…

  € 8,95
 • Pink kantoor sokken
  Pink kantoor sokken

  Voor alle duizendpoten op het kantoor de Happy2Wear Pink sokken

  Bellen, mailen, afhandelen, herinneren, bijhouden, bedenken en nog veel meer. Als je op kantoor werkt ben je vaak hele dagen druk achter je bureau, op je laptop of…

  € 8,95
 • Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem
  Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem

  Een momentje van rust en verzorging voor je voeten

  Happy2Wear Voetbalsem is een verfrissende en kalmerende voetcrème: Een cadeautje voor jou en je voeten. Vrolijkheid, verrassen, verzachten en verzorgen allemaal vanuit deze…

  € 8,95

Kantoor sokken

Een ‘desk jockey’ is iemand die werkt aan een bureau. Zitten, staren, schrijven, bellen, nadenken… Je kunt je omgeving wat opleuken met een plantje of grappige mok, je kunt ook een paar kantoor sokken dragen. Zo maak je iedere kantooromgeving direct gezelliger. Je kunt een set voor jezelf bestellen of trakteer je favoriete collega op een prachtig paar unieke sokken van Happy2Wear.

Kantoorheld op sokken

Een held op sokken is iemand die er snel vandoor gaat. Eigenlijk heeft het een negatieve betekenis maar van oudsher is het juist heel slim om sokken te dragen. Schoenen waren vroeger stug en daarmee niet geschikt om snel te manoeuvreren, dit geldt ook voor klompen. Slimme ‘helden’ (en lafaards) droegen daarom sokken. Dit geldt niet alleen voor ridders in de Middeleeuwen, ook Japanse ninjas droegen flexibele kousen om zich behendig en onopgemerkt te kunnen voortbewegen. Op kantoor hoef je doorgaans niet ten strijde te trekken, of je moet een papieren tijger willen trotseren. Met onze collectie kantoor sokken kun je alles aan. In stijl en lekker comfortabel.

Wat heb jij aan vandaag?

Wat zijn de gespreksonderwerpen bij jou op kantoor? Wat er gisteren op de televisie was, het broodbeleg van vandaag of de laatste mode? Met een paar kantoor sokken weet je direct wat het gesprek van de dag zal zijn! De opvallende motieven zullen de tongen zeker losmaken, dat wordt een gezellige dag op het werk! Bij Happy2Wear hebben we allerlei leuke designs bedacht zodat iedereen op geheel eigen wijze op de werkvloer kan verschijnen. Mocht je niets van je gading kunnen vinden tussen de collectie kantoor sokken dan moet je ook zeker even de andere categorieën bekijken in onze webshop.

Kantoor sokken zetten je in beweging

Er zijn kantoren waar je vooral zult zitten, er zijn ook mensen die liever staand werken. Soms zit je urenlang achter een bureau terwijl je op andere momenten van hot naar her zult lopen. Wat betreft kleding op je werk is er veel variatie per bedrijf en functie. Niet iedereen heeft evenveel vrijheid in kledingkeuze. Een paar kantoor sokken mag bijna overal, beenmode wordt gelukkig zelden opgenomen in de kledingcode van kantoorpersoneel. Laat zien wie je bent en wat je doet met een leuk paar kantoor sokken.

Beenmode als statement

Om in kantoor termen te blijven kun je tussen de regels door lezen of buiten de lijntjes kleuren. Jij bent een individu dat gezien mag worden, dus draag je een paar kantoor sokken die een verhaal vertellen. Niet hardop gelukkig, maar heel subtiel als accent. Kies bijvoorbeeld voor dezelfde kleur sokken als je overhemd of stropdas om zo een representatief geheel te creëren. Of laat je beenmode juist extra opvallen door een felle kleur te kiezen die dienst doet als een kleurrijke oase in een grijze kantooromgeving.

Iedere dag andere kantoor sokken?

Vind jij ook dat dagen op elkaar gaan lijken? Bestel dan zeven paar kantoor sokken of andere designs en kies voor iedere dag een unieke stijl. Zo wordt je een wandelende kalender. Dat is leuk voor jou en ook zeker voor de collega’s die het doorhebben. Bekijk eens de Happy2Wear collectie. Welk paar past volgens jou echt bij maandag?

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel