Sorteer op
 • Bouw sokken
  Bouw sokken

  Bouwsokken voor alle knappe koppen die iets moois kunnen bouwen of verzinnen.

  Kunnen zij het maken? Nou en of! Deze vrolijke maar stoere bouw sokken hebben wij ontworpen voor alle mensen in de bouw: van bouwvakkers, tot…

  € 8,95
 • Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem
  Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem

  Een momentje van rust en verzorging voor je voeten

  Happy2Wear Voetbalsem is een verfrissende en kalmerende voetcrème: Een cadeautje voor jou en je voeten. Vrolijkheid, verrassen, verzachten en verzorgen allemaal vanuit deze…

  € 8,95

Bouw sokken

De Bob zit niet alleen maar nuchter in de auto, er moet ook gewerkt worden! In de bouw dus, terwijl je een paar bouw sokken draagt van Happy2Wear. Deze collectie designs zijn ontworpen voor stoere bouwers die van bijzondere beenmode houden. Of voor familie en vrienden die graag hun favoriete bezige bij in het zonnetje zetten.

Bouwen vanaf de basis met bouw sokken

Als je een huis neerzet dan begin je niet met het dak maar met de fundering. Je hoeft geen architect te zijn om dat te begrijpen. De Toren van Pisa is het bewijs dat de basis goed moet zijn voordat je verder bouwt. Wat is de basis van je outfit? Niet je veiligheidshelm en ook niet je overall maar natuurlijk een paar sokken. Want je stapt niet met je blote voeten in een paar werkschoenen. Met de bouw sokken op deze pagina bouw je vanaf de basis aan jouw unieke look.

Een bijzonder accent op de bouwwerf

Als je beroepsmatig bedrijfskleding moet dragen dan kun je niet zomaar kiezen voor kleuren en mode trends. Je bent vaak gebonden aan strenge regels op het gebied van veiligheid, wat heel vanzelfsprekend is. Hoe zorg je dat toch voor een persoonlijk tintje? Met een paar kleurrijke bouw sokken natuurlijk! Ook als ze niet altijd zichtbaar zijn dan weet je zelf dat je een eigen stukje stijl in je outfit hebt gebracht. En tijdens de lunch kun je ze even showen. Krijg je de lachers op je hand of zijn het juist jaloerse blikken? Waar heb je die coole sokken vandaan?

Het ideale cadeau voor harde werkers

Uiteraard zijn onze bouw sokken niet alleen bedoeld voor mensen in de bouw. Misschien heb je een thuisklusser die wel een zetje in de rug kan gebruiken. Of jullie zijn net verhuist en je bestelt voor iedere gezinslid een paar sokken waarmee jullie in stijl kunnen schilderen, behangen of zagen. Ken je iemand met twee rechterhanden? Vergeet niet dat ze ook twee voeten hebben! Of is er iemand bij jou in de buurt die je wilt motiveren om de handen eens uit de mouwen te steken? Begin aan de basis met een paar bouw sokken om de voeten juist in te steken!

Met bouw sokken bouw je een team

Trakteer alle werknemers op een paar bouw sokken van Happy2Wear. Dit kan een vorm van teambuilding zijn, een ludieke manier om je collega’s of personeel te motiveren. Het is een persoonlijk presentje dat toch iedereen zal passen. Kies bijvoorbeeld de kleur van je huisstijl om je werktenue helemaal compleet te maken of kies het design dat past bij de functie.

Voor de bouw of voor de show?

Bij Happy2Wear besteden we naast het design uiteraard ook veel aandacht aan kwaliteit en comfort. Onze bouw sokken moeten prettig zijn om te dragen, keer op keer. Houd er wel rekening mee dat het vooral ‘fun’ sokken betreft die niet ontworpen zijn voor speciale ondersteuning. Als je professioneel in de bouw werkt en hiervoor speciale kousen moet dragen dan zijn deze producten wellicht niet geschikt. Als normale sokken volstaan voor jouw toepassing dan kun je zeker vooruit met onze bouw sokken.

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel