Sorteer op
 • Transport sokken
  Transport sokken

  Op zoek naar een origineel cadeau voor iemand werkzaam in de transportbranche of wil je jezelf verwennen? Dan zit je gegarandeerd goed met deze vrolijke transport sokken voor alle helden op de weg.

  Voor alle vrachtwagenchauffeurs…

  € 8,95
 • Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem
  Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem

  Een momentje van rust en verzorging voor je voeten

  Happy2Wear Voetbalsem is een verfrissende en kalmerende voetcrème: Een cadeautje voor jou en je voeten. Vrolijkheid, verrassen, verzachten en verzorgen allemaal vanuit deze…

  € 8,95

Transport sokken

Henk Wijngaard zong ooit “met de vlam in de pijp”. Het liedje ging over stoere truckers die door de Brennerpas rijden. Wij denken dat hij ‘broekspijp’ bedoelde en dat hij er een paar transport sokken onder droeg. Die moest hij destijds zelf breien want toen bestond Happy2Wear nog niet. Als chauffeur, piloot of autoliefhebber zijn onze transport sokken de ideale beenmode. Daarnaast is dit het perfecte cadeau voor voor iedereen die houdt van reizen!

Mobiel plezier met transport sokken

Bij het woord ‘mobiel’ denken we tegenwoordig aan smartphones en andere gadgets. Maar het gaat natuurlijk om mobiel zijn, in beweging blijven. Lopen op je voeten of rijden op wielen. Met deze collectie transport sokken reis je in stijl. In een auto, vliegtuig of gewoon met de benenwagen. Ook als je zelf geen stap zet kun je nog steeds genieten van de bijzondere designs op deze sokken.

Hoe reis jij het liefst?

Ben je een wandelaar? Dan vind je de transport sokken met verkeersborden vast heel herkenbaar. Houd je meer van tweewielers? Er zijn ook transport sokken met fietsen motief. Uiteraard mogen auto’s, bussen en vrachtwagens ook niet ontbreken. En voor de (brokken)piloten zijn er transport sokken met vliegtuigen. Draag jouw identiteit uit met je kleding. Subtiel onder je broekspijp of opvallend met korte broek of rok aan.

Transport sokken brengen je overal

Bij de keuze van banden voor je auto, scooter of fiets let je op het profiel. Er is een verschil tussen zomer- en winterbanden. Het materiaal en het merk kunnen ook overwegingen zijn om voor een specifiek type band te kiezen. Als je zoveel aandacht besteed aan banden voor je vervoermiddel waarom draag je dan saaie, effen kousen? Het is toch veel leuker om passende transport sokken te dragen? Voor welk voertuig je ook kiest, je reist voortaan in stijl met beenmode die perfect aansluit op de situatie.

Beenmode, het ideale cadeau

Wat geef je iemand die alles al heeft, of alleen op zoek is naar zaken die veel te duur zijn voor een presentje? Een bos bloemen is na een week verwelkt en een cadeaubon is zo onpersoonlijk. Met een paar transport sokken geef je een opvallend cadeau waar iedere ontvanger vrolijk van wordt! Met enkele standaard maten kun je eenvoudig het juiste product kiezen, ze passen eigenlijk altijd. De opvallende kleuren en creatieve designs springen er meteen uit als het cadeau geopend wordt. Zelfs de grootste chagrijn zal een glimlach niet kunnen verbergen als je een paar sokken schenkt dat precies past bij het beroep of de hobby van de begunstigde. En je kunt er zeker van zijn dat ze deze sokken zullen dragen, want ze zijn niet alleen mooi om te zien maar ze voelen ook heerlijk aan!

Met transport sokken blijf je in beweging

Trakteer je team chauffeurs op een paar transport sokken om te laten zien dat je hun inzet waardeert. Bestel zelf een paar om iedereen te laten zien wat jouw hobby is. Bij een standaard uniform wordt zelden nagedacht over de beenmode, het is tijd dat hier verandering in komt! In plaats van saaie werkkleding maken we ieder beroep een stukje kleurrijker met de collectie Happy2Wear sokken.

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel