Sorteer op
 • Luchtvaart sokken
  Luchtvaart sokken

  Ready voor take-off met de Happy2Wear luchtvaart sokken

  Voor de piloten, stewards, stewardessen, luchtverkeersleiders, marshallers en alle andere toppers werkzaam op en om de luchthaven hebben wij deze luchtvaart sokken…

  € 8,95
 • Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem
  Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem

  Een momentje van rust en verzorging voor je voeten

  Happy2Wear Voetbalsem is een verfrissende en kalmerende voetcrème: Een cadeautje voor jou en je voeten. Vrolijkheid, verrassen, verzachten en verzorgen allemaal vanuit deze…

  € 8,95

Luchtvaart sokken

Mensen hebben geen vleugels, toch vliegen we graag. Daarom hebben we allerlei gevaartes bedacht om de mensheid letterlijk tot grote hoogte te brengen. Wij zetten alle mensen die hier een bijdrage aan hebben geleverd graag in de schijnwerpers met een passend paar luchtvaart sokken. Ook fans van vliegen, ruimte en brokkenpiloten mogen deze beenmode dragen. Met de collectie luchtvaart sokken van Happy2Wear is er voor iedereen een passend design.

Luchtig vermaak met luchtvaart sokken

Er is meer tussen hemel en aarde. Vliegtuigen bijvoorbeeld, helicopters, satellieten en raketten die naar de maan vliegen of nog veel verder. Als je gaat vliegen dan wil je uiteraard wel in stijl de reis afleggen. Dat gaat je zeker lukken met onze flitsende luchtvaart sokken. Daarmee kun je lopen op het land, zweven in de lucht of een baantje rond de aarde maken. De designs zijn zo leuk dat je altijd een korte broek wilt dragen, ook als je aan een parachute hoog in de lucht naar beneden daalt.

Ben je een (brokken)piloot?

Wie geef je een paar luchtvaart sokken? Iemand die zojuist een vliegbrevet heeft gehaald bijvoorbeeld, of je favoriete astronaut. Ruimtereizen zijn nog niet voor de grote massa bereikbaar, maar vliegen in een vliegtuig is eigenlijk niet zo bijzonder meer. Gelukkig mag je onze leuke luchtvaart sokken ook dragen als je niet in de luchtvaart werkzaam bent. Er zijn zelfs klanten die al hoogtevrees krijgen als ze op hoge hakken lopen! Kies het design dat aansluit op jouw voorkeur of karakter en loop rond waar en wanneer je dit wilt.

Vliegensvlug luchtvaart sokken bestellen!

Onze luchtvaart sokken vliegen uit de webshop, wees er dus snel bij! Dat verbaast ons niet want naast de frisse kleuren en speelse afbeeldingen zitten ze ook gewoon als gegoten. Het zijn namelijk niet zomaar sokken voor de show maar comfortable beenmode die gemaakt is om te gebruiken. Je hoeft er niet voor de lucht in te gaan, ook als je liever beide voeten op de aarde houdt dan kom je nog steeds goed voor de dag met een paar luchtvaart sokken die subtiel boven je schoenen zichtbaar zijn. Of loop lekker rond op kousenvoeten en waan je in de lucht, het is net alsof je op wolken loopt!

Een mooi cadeau, een passende blijk van waardering

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een persoonlijk geschenk geven kan lastig zijn, een veilige optie is eigenlijk toch een gemiste kans. Kleding als cadeau is een riskante keuze. Je moet de juiste maat weten en dan bestaat nog de kans dat de ontvanger het kledingstuk helemaal niet mooi vindt. Met deze luchtvaart sokken schop je niemand tegen het zere been, je zorgt er wel voor dat ieder paar benen er prachtig uitziet! Ze zijn niet alleen gemaakt om te bekijken, ze zijn gemaakt van uitstekende materialen voor optimaal draagcomfort. Deze collectie sokken wordt regelmatig besteld door werknemers en collega’s in de luchtvaart. Naast het officiële tenue dragen ze luchtvaart sokken om te laten zien dat ze niet alleen professioneel zijn maar ook een gevoel voor humor hebben. Wie ga jij blij maken met de opvallende beenmode van Happy2Wear?

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel