Sorteer op

Oogarts & opticien sokken

In plaats van een ogentest kun je ook eens een observatie test uitproberen in jouw winkel of medische instelling. Heeft jouw cliënt gemerkt dat je een paar oogarts & opticien sokken van Happy2Wear draagt? Met de bijzondere designs in deze collectie stel je iedere bezoeker gerust en je hebt direct een leuk gespreksonderwerp.

Oogarts & opticien sokken die gezien worden

Als professional in oogheelkunde of brilmode moet je oog hebben voor detail. Een oogarts kijkt vooral naar het medische aspect terwijl een opticien zich bezighoudt met andere zaken die gerelateerd zijn aan oogheelkunde en oogmode. Laat zien dat je plezier hebt in je werk en draag voortaan een flitsend paar oogarts & opticien sokken. Dat ziet er goed uit!

Ogentest op een andere manier bekeken

Een bezoek aan de opticien is doorgaans een noodzaak, niet een vrije keuze. Een leuke zonnebril uitzoeken kan nog als gezellig winkelen worden ervaren, een nieuw paar contactlenzen laten aanmeten valt in de categorie zorgverlening. Klanten komen doorgaans niet voor hun lol binnenwandelen, breek het ijs direct met een paar oogarts & opticien sokken. Het slimme van voetmode is dat je ze alleen bewust opmerkt als je daar open voor staat. Je zou raar opkijken als jouw oogarts een feest bril met knipperende lampjes zou dragen. Maar een paar sokken met brillen of letters kan iedereen waarderen.

Oogarts & opticien sokken maken het werk leuker

“Kijk eens even daar, wat zie je?” Naast steeds kleine letters lezen zal een opticien, optometrist of oogarts ook regelmatig een praktijktest ter controle uitvoeren. Dan is het uiteraard heel bijzonder als je vraagt wat er op je sokken staat. Het betreft een serieuze test maar dan gebracht op een heel spontane wijze. Zo maak je een bezoek voor de cliënt toch een stukje aangenamer. Je kunt iedereen binnen het team verrassen met een eigen paar. Of trek zelf iedere dag een ander paar sokken aan voor wat variatie. Het oog wil ook wat!

Marketing voor oogheelkunde

De meeste mensen zullen ooit een bril, lenzen of andere oogheelkundige correctie of ingreep nodig hebben. Er zijn veel dienstverleners om uit te kiezen, hoe ga jij het onderscheid maken? Met een goede service en professionele werkwijze, dat spreekt voor zich. Met een paar oogarts & opticien sokken kun je nét dat kleine beetje extra bieden. Een blijk van aandacht en waardering, zowel voor het vak als voor de persoon die je gaat helpen. Marketing kan groots aangepakt worden, soms zijn het juist de kleine details die het verschil maken.

Een leuk cadeau voor een brildrager

Moet iemand voor het eerst aan een leesbril? Of ken je iemand die onlosmakelijk verbonden is met modieuze brillen? Ben je zelf iemand die brilmode net zo belangrijk vindt als een shirt, broek of paar schoenen? Dan moet je zeker de fashionable oogarts & opticien sokken van Happy2Wear bekijken. Geef iemand deze beenmode cadeau, je hoeft er niet eens een uitgebreide meting voor te verrichten. Bestel ook een paar voor jezelf of kijk in de volledige Happy2Wear collectie voor een paar kleurrijke sokken die passen bij jouw beroep of hobby.

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel