Sorteer op
 • Postbezorgers sokken Happy2Wear
  Postbezorgers sokken Happy2Wear

  Kleurrijke sokken voor een glimlach van de postbezorgers

  Door weer en wind gaan postbezorgers, op de fiets, te voet of met een bestelbus. Om de pakketten en brieven van PostNL, DHL, UPC & DPD (sorry als we er nog eentje vergeten…

  € 8,95
 • Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem
  Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem

  Een momentje van rust en verzorging voor je voeten

  Happy2Wear Voetbalsem is een verfrissende en kalmerende voetcrème: Een cadeautje voor jou en je voeten. Vrolijkheid, verrassen, verzachten en verzorgen allemaal vanuit deze…

  € 8,95

Postbezorgers sokken

Het aantal brieven dat per post wordt verzonden is sterk verminderd sinds de introductie van e-mail. Het aantal pakketten is daarentegen juist sterk toegenomen door de populariteit van webshops. Er is een grote vraag naar bezorgers van poststukken in alle soorten en maten. Met onze postbezorgers sokken kom je goed voor de dag. Zelfs als de ontvanger ze niet ziet, dan loop je nog steeds comfortabel tijdens je werkzaamheden. Daarnaast is het ook een leuk geschenk voor iemand die werkt in de logistiek. De postbezorgers sokken van Happy2Wear worden thuis geleverd, wellicht door iemand die zelf een paar van onze kleurrijke sokken draagt!

Met postbezorgers sokken kom je verder

Postbezorger is een belangrijk beroep dat niet altijd gewaardeerd wordt. Als ze goed hun werk doen dan merk je er weinig van maar als er in jouw wijk een rotte appel rondloopt dan wordt er over geklaagd. Wij vinden dat het tijd wordt om juist die frisse appels in de mand in het zonnetje te zetten met onze speciale postbezorgers sokken. Heb je een bezorger in de buurt die een extraatje heeft verdiend? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Waar zouden we zijn zonder de postbezorger?

Sinds de tijd dat we gestopt zijn met tekeningen kliederen in grotten is er behoefte aan logistiek. Mensen die boodschappen op papier of andere zaken naar de ontvanger brengen. In lang vervlogen tijden moesten bezorgers soms maandenlang reizen om een brief te bezorgen aan de andere kant van de wereld. Deze boodschappers reisden stad en land af met een document dat ze op de plaats van bestemming zouden voorlezen. Hier ligt de oorsprong van het gezegde ‘schiet niet de boodschapper’ wat betekent dat je niet de persoon moet straffen die het bericht overdraagt. Je kunt de boodschapper wél belonen met een mooi paar postbezorgers sokken. Hoewel de boodschappers van voorheen niet meer in deze vorm bestaan zorgen logistieke werknemers ervoor dat we razendsnel brieven en pakjes thuisbezorgd krijgen.

Postbezorgers sokken als compliment

Er zijn mensen die bezorgers een blikje fris aanbieden als blijk van dank. Of een fooi geven voor de geleverde dienst. Heb je er al eens aan gedacht om jouw favoriete bezorger een leuk paar postbezorgers sokken te geven? Het is een opvallende attentie die zeker gewaardeerd zal worden door de ontvanger. Een bezorger van brieven of pakketjes of iemand die elders in de logistieke keten werkt maakt doorgaans veel kilometers op een dag. Laten we ervoor zorgen dat ze dit in stijl kunnen doen met een paar sokken dat perfect past bij het vak.

Voor je team of voor jezelf

Je kunt een paar postbezorgers sokken bestellen voor de heer of dame die altijd zo vriendelijk is, of jouw zware pakket netjes in de gang zet. Binnen de organisatie is het een bijzondere manier om de teamgeest te versterken. Werknemers in de logistiek zijn altijd druk in de weer en rennen langs elkaar heen. Zorg voor een connectie en bouw aan de teamgeest door iedereen een leuk paar postbezorgers sokken van Happy2Wear te geven. Je kunt ook een paar bestellen voor een collega die je een keer heeft geholpen of altijd voor je klaar staat. Welke bezorger in jouw buurt heeft een zacht en warm paar postbezorgers sokken verdiend?

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel