Sorteer op
 • Hospitality - Horeca sokken
  Hospitality - Horeca sokken

  Black & white horeca sokken voor alle Hospitality horeca strijders

  Lange diensten draaien, pauze schiet erbij in en kun je nog een uurtje langer blijven? Geen onbekende punten als je in de horeca werkt. Daar staat wel vaak…

  € 8,95
 • Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem
  Healthy Feet are Happy Feet Voetbalsem

  Een momentje van rust en verzorging voor je voeten

  Happy2Wear Voetbalsem is een verfrissende en kalmerende voetcrème: Een cadeautje voor jou en je voeten. Vrolijkheid, verrassen, verzachten en verzorgen allemaal vanuit deze…

  € 8,95

Horeca sokken

Werken in de horeca is zwaar, het verdient weinig en je bent altijd aan het werk op momenten dat de rest van je omgeving tijd heeft om te genieten. Toch is het ook weer een heel interessante sector waar je steeds voor nieuwe uitdagingen komt te staan en leuke interacties meemaakt. Voor de één is het een manier om een zakcentje te verdienen, voor de ander is het een roeping voor het leven. Voor iedereen is er een paar passende horeca sokken om het werk nét iets leuker te maken!

Op horeca sokken presteer je beter

Er zijn veel banen in de horeca, veel daarvan gaan gepaard met staan en lopen. Je moet bestellingen opnemen, klanten bedienen, gerechten bereiden of drankjes mixen; je legt zo heel wat kilometers af op een dag. Dat gaat toch nét iets beter als je de juiste kleding draagt. En dan hebben we het niet alleen over comfortabele schoenen, met onze speciale collectie horeca sokken is jouw outfit helemaal compleet. Ze lopen net zo fijn als een ander paar kwaliteitssokken, met als voornaamste verschil dat de collectie van Happy2Wear er heel bijzonder uitziet.

Een opvallend cadeau voor horeca personeel

Heeft jouw kind voor het eerst een baantje in de horeca? Of heb je een goede vriend die net een promotie heeft gehad tot assistent-manager? Dan wil je een leuk cadeau geven met een beetje humor. Wat dacht je van horeca sokken? Die zien er flitsend uit, ze zitten lekker en je hoeft niet precies de kledingmaat te achterhalen voor deze beenmode. We hebben diverse stijlen en motieven bedacht zodat er altijd een passende sok is te vinden in onze collectie. Wil je zelf als personeel laten zien dat je hart hebt voor de zaak maar niet zomaar een nummer bent? Laat dan jouw creativiteit zien met een opvallend paar horeca sokken. Misschien scoor je er zelfs meer fooien mee!

Trots op jouw horeca team

In de horeca is het een komen en gaan van personeel. Er zijn allerlei manieren waarop horecabedrijven personeel proberen te werven en te behouden. Naast een goed salaris is een goede werksfeer ook van groot belang. Tijdens het werk ben je als baas niet altijd in de gelegenheid om een complimentje te geven, na werktijd verlaat het personeel de zaak zonder zich te realiseren dat ze oprecht gewaardeerd worden. Deel eens een complimentje uit in de vorm van een paar horeca sokken voor iedere werknemer. Dat is een leuke manier om te laten blijken dat het harde werk gewaardeerd wordt.

Tips voor het dragen van horeca sokken

Ben je een horeca ondernemer of manager en wil je de kleurrijke stap zetten om met horeca sokken jouw zaak wat extra ‘spice’ te geven? Dan zijn er meerdere wegen die je kunt inslaan. Als er groepen zijn in de bediening, keuken of schoonmaak, dan kun je iedere groep een eigen thema geven. Zo maak je op subtiele wijze onderscheid in teams. Je kunt ook concurrentie bevorderen om je team naar grote hoogte te stuwen door per niveau een kleur of design toe te kennen. In de vechtsport hebben ze gekleurde banden, in de horeca gekleurde sokken!

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel