per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 62 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Verpleegkundige sokken

Werken in de zorg is uitdagend, dat is geen geheim. De werkzaamheden kunnen zeer uitgebreid zijn met nauwelijks een moment rust. Hoe breng je wat luchtigheid in een sector waarin je serieus en zakelijk moet handelen? Met de Happy2Wear verpleegkundige sokken natuurlijk! Met deze opvallende sokken voor een verpleegkundige kun je werken zoals je gewend bent, met dat spontane element wat voorheen ontbrak in je werk. Dat geeft je als zorgprofessional een goed gevoel, je vermaakt er collega’s mee en de patiënten zullen het ook zeker waarderen.

Waarom verpleegkundige sokken kopen?

Wie let er op de sokken van een verpleegkundige? Misschien wel meer mensen dan je denkt. Iemand die in de verpleging werkt zal niet alleen cliënten zien, deze mensen kijken zelf ook naar de verplegers. Uit interesse of vanwege verveling omdat er weer een saaie routine uitgevoerd moet worden. Met onze collectie verpleegkundige sokken geven we de toeschouwer iets leuks om naar te kijken. Dit biedt wat afleiding en het zal de sfeer prettiger maken.

Verschil tussen grappige sokken en compressie sokken

De collectie op deze pagina betreft grappige sokken voor een verpleegkundige. De hoge kwaliteit beenmode heeft een goed draagcomfort en een design dat direct in het oog springt. Het zijn echter geen compressie sokken voor een verpleegkundige. Dit zijn producten die speciaal ontwikkeld zijn om mensen met beenklachten te ontlasten. Als er iemand in jouw omgeving werkt in de zorg, en je wilt deze persoon laten zien hoe trots je bent, zoek dan een paar grappige verpleegkundige sokken uit op deze pagina. Daarmee laat je zien dat hun inspanningen niet onopgemerkt zijn gebleven.

Leuke beloning voor hard werk

Je kunt verpleegkundige sokken voor jezelf bestellen, je zou er ook een collega mee kunnen verrassen. Of kies voor matching paren voor iedereen op jouw afdeling. Als de werkgever waardering wil laten blijken voor het harde werk dat zorgverleners uitvoeren dan kom je met sokken voor een verpleegkundige goed voor de dag. In het kerstpakket bijvoorbeeld of voor die overtijd toen het even een gekkenhuis was op de werkvloer. Er is altijd wel een excuus te bedenken om grappige sokken aan een verpleegkundige te geven.

Dit geldt ook voor patiënten die aan het einde van hun behandeling zijn en verlegen zitten om een leuk afscheidscadeau. Met een paar verpleegkundige sokken laat je zien hoeveel je die goede zorgen hebt gewaardeerd zonder er een zwaar moment van te maken. Zeker weten dat de ontvanger deze sokken vol trots zal dragen tijdens het werk.

Ook geschikt voor patiënten

Als je tijdelijk wordt opgenomen op een afdeling dan moet je kiezen welke garderobe je draagt. Kleding die makkelijk zit, waar je een goed gevoel bij krijgt. Verras het personeel met je eigen verpleegkundige sokken. Als jouw voeten onder de dekens vandaan komen zul je direct de lachers op je hand hebben. Dat schept direct een band tussen patiënt en zorgverlener. Als je iemand kent die binnenkort opgenomen zal worden kun je deze sokken voor een verpleegkundige uiteraard ook aan de patiënt schenken. Dat is weer eens wat anders dan een bos bloemen of een ballon met opdruk.

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel