Sorteer op

Tandarts sokken

Een ijsbreker is beter dan een gebroken tand. Met de tandarts sokken van Happy2Wear wordt een bezoek aan de tandarts of mondhygiënist direct een stuk plezieriger. Dit geldt zowel voor de behandelend specialist als voor de cliënt. Deze collectie is echt iets om je tanden in te zetten!

Tandarts sokken voor een brede glimlach

In een tandartsenpraktijk sta je niet zomaar met je mond vol tanden. Sommige mensen hebben zelfs een lege mond, een fietsenrek of een andere bijzondere indeling van hun gebit. Niet iedereen vindt de tandarts eng maar niemand ziet uit naar een wortelkanaalbehandeling. Toch kun je alle cliënten een glimlach op het gezicht toveren met onze collectie tandarts sokken in diverse kleuren, stijlen en maten.

Ook voor boeren met kiespijn

Laat je cliënten lachen als een boer met kiespijn of pak het het anders aan? Je kunt het met lachgas proberen als verdoving maar wij kiezen liever voor een meer elegante aanpak. De tandarts sokken van Happy2Wear zien er vrolijk uit zonder een kermis te maken van de tandartspraktijk. Beenmode kan ingetogen zijn of juist heel extravagant. Onze producten zijn net zo functioneel als andere sokken maar dan met een opvallende styling. Zo haal je als dienstverlener het scherpe randje van de spanning tijdens de behandeling.

Naar de tandarts gaan wordt kinderspel

Als een kind voor de eerste keer naar de tandarts gaat is dat heel spannend. Die eerste indruk kan bepalen hoe iemand de rest van zijn of haar leven tegen een tandartsbezoek aankijkt. Kinderen krijgen vaak een complimentje over hun trui of schoenen om ze gerust te stellen, laat zien dat je niet eng bent door jouw sokken met tandarts thema te presenteren. Wat zijn die plaatjes? Wat gaat er zo meteen gebeuren? Stel een kind snel gerust, zo kun je een goede start maken voor een nieuwe generatie doorbijters. Let op want de volgende keer zullen ze zeker weer vragen naar die bijzondere tandarts sokken!

Tandartsen zijn ook mensen

Zorgverleners zijn niet altijd in de gelegenheid om hun persoonlijkheid te tonen. Het is doorgaans een zakelijke vorm van communicatie zonder tijd of gelegenheid voor luchtigheid. Met een bijzondere poster aan de muur of een ander detail kun je als professional toch even laten zien dat je zelf ook gewoon een mens bent. Door originele tanden sokken te dragen laat je op subtiele wijze zien dat er meer bestaat dan boren, tangen en andere intimiderende gereedschappen. Het is een visuele indicatie dat je als zorgverlener ook een mens bent die rekening houdt met de wensen en mogelijke angsten van de persoon in de behandelstoel.

Tandarts sokken zijn hét cadeau voor professionals

Kom je al jarenlang bij dezelfde tandarts en ben je hier zeer tevreden over? Laat je dank blijken met een leuk paar tandarts sokken. Tijdens een feestdag of gewoon omdat je het hoog tijd vindt voor een ludiek complimentje. Je kunt als leidinggevende ook je team verrassen met een bijzonder paar sokken met tanden. Kies je één design voor iedereen als teambuilding of juist voor iedere werknemer een uniek model? Bekijk de opties op deze pagina en plaats direct jouw bestelling.

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel