Garantie

De producten van Happy2Wear zijn duurzaam en er mag van verwacht worden dat ze (onder normale omstandigheden) lang meegaan. We hanteren een garantietermijn van 3 maanden op fabricagefouten zoals het loslaten van een naad of een fout in het weefsel. Je mag ons dan altijd mailen! Uitzondering hierop zijn gaten en scheuren veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik. Een scherpe teennagel is sterker dan een sok en kan al in een dag een beschadiging veroorzaken. Gaten en defecten veroorzaakt door een scherpe teennagel of onzorgvuldig gebruik vallen niet onder de garantie.   

Retour

Je bestelling wordt met de grootste zorg verpakt en verstuurd. Natuurlijk kan het voorkomen dat je je na ontvangst toch bedenkt. Voor artikelen van Happy2Wear geldt daarom altijd een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun je de ongebruikte artikelen in de originele verpakking retourneren.

Gebruikte artikelen of artikelen niet meer in de originele verpakking, kunnen niet geretourneerd worden. LET OP! De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de klant. Is er onverhoopt iets mis gegaan door een defect of een fout van ons? Neem dan altijd even contact met ons op. Uiteraard zorgen wij voor een passende oplossing.

Retourformulier

Voeg bij een retourzending dit RETOURFORMULIER toe of stuur de pakbon mee. Een pakje waarvan we niet weten van wie het komt, kunnen we onmogelijk in behandeling nemen. Belangrijk is dat je aan geeft of je het artikel wil ruilen of het aankoopbedrag retour wil ontvangen. We verwerken de retourzending na ontvangst zo spoedig mogelijk.

Verzendadres:

Happy2Wear
t.a.v. Klantenservice
Industrieweg 6-A
2821AL Stolwijk

Voordat je een zending retour stuurt check dit dan even:

  • Het retourformulier of de pakbon is toegevoegd aan de zending
  • Het artikel zit in de originele verpakking
  • Het artikel is ongebruikt en onbeschadigd
  • De zending is voldoende gefrankeerd
  • Het adres van Happy2Wear is duidelijk vermeld

Bij twijfel of vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag info@happy2Wear of telefonisch op 0182 78 79 37 (Happy2Wear is een onderdeel van MyMitella)

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel