Sorteer op

Kapper sokken

Als kapper moet je veel staan. Het is topsport om dag in, dag uit klanten te knippen. Dan wil je uiteraard wel goed voor de dag komen. Met de kapper sokken van Happy2Wear dus! Wij hebben speciaal voor kappers én fans van kappers een aantal mooie designs bedacht waar je haren van overeind gaan staan.

Met kapper sokken kom je geknipt voor de dag

“Ergens geknipt voor zijn” is een gezegde dat betekent dat je ergens heel geschikt voor bent. Laat dat maar aan kappers over, die knippen de hele dag. En föhnen, stylen, kleuren etc. Het is hard werk maar wel heel uitdagend en sociaal. Laat zien dat jij op ieder detail let en draag een paar bijzondere kapper sokken. Zo trakteer je de klant direct op een leuke verrassing. Het kan ook heel leuk zijn om je vaste kapper te verrassen. Draag zelf een paar kapper sokken als klant, als dit wordt opgemerkt maak je er een praatje over. Als je het pand verlaat geef je de kapper een eigen paar als presentje. Daar maak je vrienden mee!

Meer dan knippen

Bij de selectie van ontwerpen voor Happy2Wear voetmode letten we goed op de wensen, behoeften en mogelijkheden die gepaard gaan met het onderwerp. Een kapper is niet alleen een beroep waar geknipt wordt. In het Engels spreken ze dan ook van ‘hairdresser’ ofwel iemand die haar in model brengt. Styling kan op meerdere manieren zoals het gebruik van een föhn of een kwast voor een nieuw kleurtje. Onze kapper sokken reflecteren deze veelzijdigheid. Het is dus niet nodig om iedere dag hetzelfde motief te dragen.

Het hoeft niet altijd over het weer te gaan

Gesprekken bij de kapper gaan vaak over koetjes en kalfjes. En het weer, altijd maar over het weer. Dit keer is het een ander verhaal met een mooi paar kapper sokken aan. Grote kans dat jouw klanten er zelf over beginnen. Zeker als ze even hebben gewacht op een stoel of bank die goed zicht geeft op jouw voetmode. “Er tot in de puntjes verzorgd uitzien” is ook al zo’n gevleugeld spreekwoord, dit past natuurlijk perfect bij iedere kapper die zijn of haar werk serieus neemt.

Kapper sokken of barbier sokken?

Het verschil tussen een kapper en een barbier is niet voor iedereen duidelijk. Tegenwoordig liggen de definities dicht tegen elkaar aan, barbier wordt vaker gebruikt voor kappers met een nostalgisch tintje. Vroeger was een barbier een kapper die zich specialiseerde in snorren en baarden, het zijn dan ook vaak herenkappers die zich barbier noemen. Met een paar kapper sokken zit het altijd snor!

Samen sterk in de kapperszaak

Als je in een haarsalon werkt met meerdere personen dan wil je graag een uniforme uitstraling neerzetten. Dit betekent echter niet dat iedereen zich in een standaard uniform moet hijsen. Bewegingsvrijheid is namelijk van belang en niet iedereen kan prettig werken in dezelfde outfit. Met kleurgebruik en andere details kun je toch een herkenbare stijl neerzetten. Deel in plaats van werkschoenen daarom kapper sokken uit aan de werknemers. Zo ziet iedereen er representatief uit, jullie zullen snel de ‘talk of the town’ worden met deze originele insteek.

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel