Elke 3e donderdag van April is het Nationale secretaresse dag, dit jaar valt dat op donderdag 18 april.

De secretaresse

Wat spelen zij een belangrijke rol op de werkvloer! Ze fungeren als een brug tussen de directie en de medewerkers. Hun taken variëren zo veel dat hun taken veel overlappen met die van een officemanager, managementassistent of persoonlijk assistent. Ze zijn het middelpunt in een organisatie.

Wat doen ze nu eigenlijk?

Een kleine greep uit de taken die secretaresses uitvoeren zijn;

  • Afhandelen en versturen van inkomende en uitgaande communicatie
  • Telefoon opnemen, mail lezen en beantwoorden
  • Agendabeheer, je bent betrokken bij het voorbereiden van vergaderingen en afspraken.
  • Je boekt vergaderruimtes en verstuurd de uitnodigingen
  • Tijdens vergaderingen notuleer jij de belangrijke punten
  • Je onderhoud contacten.

De dag van de secretaresse

Werkgevers bedanken op deze dag hun secretaresses, secretarieel medewerkers en management assistentes. Op deze dag word er aandacht besteed aan het belangrijke werk dat zij doen voor hun organisatie.

Op secretaresse dag is het niet alleen belangrijk om deze beroepsgroep in het zonnetje te zetten het is ook een dag om het imago van het secretaresse vak te verbeteren.

Ze worden in het zonnetje gezet en daarbij krijgen ze vaak een mooi cadeau. Bloemen zijn hier vaak het meest gegeven. Maar hier brengt Happy2Wear verandering in! Wij hebben hele vrolijke gezellige sokken die jij ook kunt geven op deze feestelijke dag! Want elk jaar weer hetzelfde riedeltje met een bos bloemen…. Is leuk maar het is nog leuker om jou medewerker ook echt te verrassen met iets anders! Ook om te laten zien dat jij graag moeite doet voor deze kanjers. Onze secretaresse sokken toveren gegarandeerd een lach op haar gezicht! Heb jij een mannelijke secretarieel medewerker? Kijk dan eens naar onze financiële sokken!

Wist je dat?

Wist jij dat happy2wear altijd een feestje maakt van jouw bestelling? De sokken worden feestelijk verpakt in een voile zakje met een glitter en leuk kaartje er in! Zo kan jij je cadeautje gelijk overhandigen aan degene voor wie het bedoeld is. Best handig toch?

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel