Nationale collegadag

Wat een feestdag word het! 4 april 2024 is DE dag dat jij jou waardering uit mag spreken voor jouw collega’s. Al gaan wij er van uit dat je dat altijd al doet natuurlijk. Ben jij ook zo blij met jouw collega/’s?

Collega’s geven elkaar advies, inspiratie, levenslessen, werkplezier, vaardigheden, persoonlijke groei en waardering. Verder zijn ze ook vaak een luisterend oor of een steun voor dingen die jij meemaakt. Tenslotte brengen jullie veel tijd met elkaar door (soms zelf meer tijd dan thuis bij je gezin, partner of ouders)

Deze dag mag jouw werkplek dus heus wel omgetoverd worden in een feestdecor met alles wat daarbij komt kijken. En hoe leuk is dat met onze vrolijke happy2wear sokken!

Happy2wear denkt aan iedereen!

Ben jij een secretaresse? Of een administratief medewerker of meer de financiële kant? Dan hebben wij de perfecte sokken voor jou ontworpen

Of werk je misschien in de horeca? Draag dan onze horecasokken achter de bar of in de keuken, of in de bediening.

Ben jij misschien een kapper/ster? Aan jullie heeft happy2wear ook gedacht! Neem eens een kijkje bij onze kapperssokken.

Werk je in het onderwijs? Jazeker happy2wear denkt ook aan jullie! Wij hebben in onze collectie verschillende onderwijssokken.

Werk je in de zorg? Je verwacht het niet maar zeker weten dat we ook aan jullie denken! Er is keuze genoeg bij onze zorgsokken.

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel