Wat is ouderenzorg?

De naam ouderenzorg spreekt eigenlijk al voor zich; zorgen voor ouderen. Maar wat houdt dat nou precies in? Ouderenzorg heeft als doel de levenskwaliteit van ouderen zo hoog mogelijk te houden. Dit wordt zo lang mogelijk aan huis aangeboden tot het verzorgingshuis nog de enige optie is.  Onder ouderenzorg vallen alle vormen van zorg die zijn gericht op ouderen. Bijvoorbeeld hulp in de huishouding, verpleging of dagbesteding. Vroeg of laat krijgen ouderen te maken met uitdagingen op lichamelijk, geestelijk of sociaal gebied. Zoals ze dat in een spreekwoord zeggen; Ouderdom komt met gebreken

Gezellige momenten met je cliënten

In de ouderenzorg is het net als in alle zorgsectoren hard werken. Bij de ouderenzorg draait het daarbij ook vaak om leuke en gezellige momenten brengen naar je patiënten. We horen vaak dat deze ouderen een vrij eenzaam leven hebben en daar kan jij als zorgmedewerker een klein sokje voor steken, al zal dat door personeelstekorten niet altijd even makkelijk gaan. En dat is nou precies de reden waarom je deze sokken op de werkvloer zou moeten dragen!

Glimlach

Op het moment dat jouw client deze fantastische sokken bij jou aan ziet zal er een glimlach verschijnen op zijn of haar gezicht, de vrolijke kleurtjes en de grappige printjes zijn alles wat je nodig hebt om je werkdag leuk te maken. Of ben jij misschien heel blij en dankbaar voor de zorgtopper die er altijd is voor jouw vader/moeder/oom/tante/opa of oma dan kun jij deze vrolijke sokken cadeau geven aan hem of haar.

NIEUW in de happy2wear collectie!

Bij happy2wear willen we graag blijven vernieuwen en vinden wij het heel leuk om nieuwe ontwerpen te maken. Door de verkoop van onze sokken en ideeën van onze klanten zijn we daardoor nu bij dit ontwerp gekomen.

Deze versie is speciaal gemaakt voor iedereen die in de ouderen zorg werkt. Met deze sokken aan de voeten van de zorgmedewerkers breng je wat kleur aan de dag en ze zorgen zeker voor een leuk gesprek. Op de sokken vind je leuke medische printjes zoals: wandelstok, rolstoel, rollator, medicatie maar ook een kopje koffie voor gezellige momenten en herinneringen ophalen.  

 

 

 

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel