De dag van de pakketbezorger

Word jij ook altijd blij van een pakketje ontvangen? Of van een leuke kaart, folder of brief? (behalve de blauwe envelop dan)

Heb jij ook al een speciale band opgebouwd met jouw pakketbezorger omdat hij/zij  vrijwel iedere dag bij jou aan de deur staat? Kennen ze jou ook al bij voornaam?  Dan koop je misschien vrij veel online?

Heb jij ook wel eens zo’n moment gehad dat je pakketje elk moment kan arriveren en je eigenlijk naar het toilet moest? En dan toch maar gaat en er vervolgens een leuk briefje door je bus is gedaan met de mededeling dat je pakketje bij de buren ligt?

 

Het is tijd om onze bezorgers in het zonnetje te zetten!!

 Door weer en wind gaan de helden van PostNL, DHL, UPC & DPD (sorry als we er nog eentje vergeten zijn) om alle pakketten en brieven op tijd te bezorgen. Deze dag staat in het teken van al deze toppers waardering geven voor het harde werk dat zij elke dag verrichten. Van planners tot sorteerders, tot chauffeurs en bezorgers. Het hele jaar door bezorgen deze kanjers bijzondere momenten. Maar op 13 maart 2024 zijn ze zelf een keer de ontvanger, want op de dag van de bezorger laten wij weten hoe blij we met ze zijn.

 Door middel van een kleine attentie (zoals onze vrolijke sokken) tover jij een lach op het gezicht van jou bezorger aan de deur.

Geef jij jouw post/pakketbezorger ook een leuk complimentje of cadeautje om ze te bedanken voor hun harde werk?

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel