De doktersassistent(e)

Een doktersassistent is iemand die een arts assisteert in een huisartsenpraktijk, huisartsenpost, GGD of ziekenhuis. Ze voeren zelfstandig kleine medische handelingen uit, ondersteunen de arts bij onderzoeken en behandelingen van patiënten en ze houden de administratie en telefoon bij.

Ze zijn het eerste aanspreekpunt van patiënten, ze hebben goede communicatieve vaardigheden  zijn in staat patiënten gerust te stellen, troosten en een luisterend oor te bieden. Een echte spin in het web zullen we maar zeggen!

 

Ben jij een doktersassistent(e)? Of wil jij op de dag van de doktersassistent deze kanjers in het zonnetje zetten?

Dat kan bij Happy2Wear! Wij hebben super vrolijke toffe, geweldige doktersassistent sokken in onze collectie. De unieke doktersassistenten-sokken zijn speciaal gemaakt om van DA echte helden op sokken te maken. Ze zijn kleurrijk, zitten heerlijk en hebben herkenbare printjes uit de dokterspraktijk. ;) Doe jij ook een leuk paar sokken cadeau op de dag van de doktersassistent? Dit jaar valt deze dag op 7 maart

 

Happy2Wear sokken dragen met het hele team? Dat is gegarandeerd gezellig!

Extra leuk is natuurlijk het dragen van de vrolijke sokken met het hele team Dit zorgt voor een vrolijke eenheid en versterkt het teamgevoel. Gegarandeerd dat jij zo af en toe een leuk praatje met collega’s, klanten of patiënten hebt over jouw sokken.

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel