6 maart 2024 is het de dag van de tandarts!

Het beroep tandarts

Een tandarts is het middelpunt in de mondzorg, het is een arts die zich gespecialiseerd heeft in de gezondheid van tanden, kiezen en het gebit. De taken die een tandarts precies allemaal heeft zijn heel divers, zoals het controleren op afwijkingen in het gebit, het contoleren op gaatjes, het boren en vullen van gaatjes, het geven van wortelkanaalbehandelingen, het schoonmaken van het gebit, het maken van röntgenfoto’s, het aanmeten van kronen en bruggen en het plaatsen er van. Verder kunnen zij je ook verwijzen naar een kaakchirurg, orthodontist of tandprotheticus

 

Voor alle  helden van tandartsen hebben wij voor deze dag super toffe sokken!

Wat denk je van onze sokken met vrolijke kiezen? of van een leuke smile? Tandenborstels, tanden, flossdraad, tangen, tandpasta, spuitjes. Je kan het zo gek niet bedenken of het staat allemaal op onze sokken in onze collectie van de tandzorg!

 

Wil jij ook je waardering uitspreken voor jou tandarts op 6 maart?

 Er zijn maar weinig mensen die met veel plezier naar de tandarts gaan, maar ze zorgen er wel voor dat jou gebit gezond is en blijft. En daarom willen wij deze dag onze waardering uitspreken voor het fantastische werk dat zij verrichten. Tenslotte zorgen zij er wel voor dat jij elke dag met een mooie glimlach kan lopen!

 

Jouw glimlach!

JA jouw  glimlach is elke dag heel belangrijk! Lachen is gezond en misschien is de glimlach nog wel het meest gezond. Iemand die veel glimlacht heeft een gelukkige uitstraling. De glimlach is de beste manier om aan iemand duidelijk te maken wat je van hem vind. Mensen die makkelijk glimlachen worden vaak door anderen vriendelijk gevonden. Gun jij jou tandarts ook een lach op zijn/haar gezicht op de dag van de tandarts? Geef dan een paar van onze leuke sokken cadeau!

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel