Valentijnsdag liefde voor je vak

Heb jij ook kriebels in je buik? Of krijg je vlinders in je buik van een persoon, of van je werk, of van je hobby, huisdier? Valentijnsdag is niet alleen een dag waar je je geliefde partner kan verrassen, het is ook een dag waar je stil staat bij hoe speciaal jij bepaalde aspecten in je dagelijks leven vindt.

Ben jij een verpleegkundige?

 Word jij er ook zo blij van dat je weer naar patiënten toe mag om ze te verzorgen of een lach op hun gezicht te toveren?  Als verpleegkundige ben je dag en nacht in de weer voor je patiënten of cliënten en dat doe jij met LIEFDE.

Ben jij een bouwvakker?

Word jij ook zo blij van de dagen waar jij weer mooie projecten mag bouwen?  Met jouw creatieve handen kun jij alles maken. Nou en of! Van een mooi huis, een gezellig kantoor of een vrolijke speeltuin. Dit doe jij met LIEFDE voor je vak. Onze vrolijke stoere bouwsokken zijn speciaal ontworpen om alle mensen in de bouw in het zonnetje te zetten. Valentijnsdag is daar een prachtige dag voor!

Ben jij een brandweerman?

Een beroep waar je zeker vlinders van in je buik krijgt, het is meer dan een baan, het is een passie, maar niet zonder gevaren. Ze staan dag en nacht klaar om mensen en dieren in nood te helpen. Van branden blussen tot mensen uit de lift redden, katten uit de boom halen en ga zo maar door. Een vak wat je alleen kunt doen met LIEFDE voor je medemens en dier.  Voor alle mensen in dienst of als vrijwilliger werkzaam bij de brandweer, heeft happy2wear hete brandweersokken ontworpen.

Ben jij een politieagent?

Mensen helpen op het moment dat het er echt om draait, je hebt een dosis lef, zelfvertrouwen en moed nodig om dit fantastische beroep te beoefenen. Laat dat nou net iets zijn waar wij als merk van houden. Dit beroep oefen je ook uit met alleen maar LIEFDE voor je medemens. Verras jezelf of je favoriete agent met deze vrolijke politie sokken van Happy2wear en laat hem of haar op Valentijnsdag weten hoe trots je op ze bent dat zij dit moedige werk doen!

Rode sokken, roze sokken, beroepssokken

Happy2wear heeft veel bijpassende sokken bij deze fantastische liefdevolle dag!

 

LIEFDE en GELUK en VROLIJKHEID daar staat Happy2wear voor!

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel