Lentekriebels op sokken

Kriebelt er al iets bij jou? Bij ons in ieder geval wel! Wij hebben de lente al in ons bol na de eerste zonnestralen van de afgelopen dagen. Het is weer tijd om lekker naar buiten te gaan na die donkere maanden. Lekker wandelen in de ochtenddauw, genieten van alles wat weer gaat groeien en bloeien in de natuur en de tuin in om hem lente klaar te maken. Met dat laatste zijn wij alvast begonnen, maar dat doen wij natuurlijk wel in stijl!

Groene vingers - groene sokken - groen label

Voor alle helden met groene vingers hebben wij dé sokken om de eerste lentedagen vrolijk en modieus te beginnen. Als tuinman, tuinvrouw, tuinarchitect, hovenier of kweker heb je spreekwoordelijk ‘groene vingers’ maar die zien we vaak niet. Dus wij dachten waarom ontwerpen wij geen groene voeten? die kun je tenminste laten zien!

Of je nou een professional of hobbyist bent, in het groen werken is gezond voor jezelf en voor de aarde. Wij vinden beide erg belangrijk en vinden daarom dat je best trots mag zijn op het werk wat je doet. Dit uitdragen om de wereld nog een stukje vrolijker te maken vinden wij dan ook een heel goed idee en daar hebben wij wat op bedacht. 

Omdat je onkruid niet kunt wieden op je luie kont of plantjes in de grond kunt planten terwijl je voor de tv zit, betekent dit dat het werk vaak gepaard gaat met vele stappen op een dag. Dit vraagt dus wel wat van je voeten en daarom verwennen wij ze graag met een toepasselijke sok.

Kleurrijke sokken voor wie vrolijk wordt van tuinieren

De kleuren die wij voor deze sok hebben gekozen zijn gebaseerd op de kleuren die je ook in de tuin vaak tegenkomt. Op je sokken vind je diverse afbeeldingen terug die helemaal passen bij het werken in het groen: kaplaarzen, schep, hark, vlinder, bij, zaadjes, handschoen en bloemetjes.

Een tuinliefhebber krijgt er nooit genoeg van, zaaien dat Happy2Wear label

Extra leuk is dat de labels van de Happy2Wear sokken zijn gemaakt van groeipapier. Dit betekent dat je het label kunt planten in de grond, voor een extra beetje geluk! (natuurlijk wel met je tuinier sokken aan) Lees ons hele label verhaal HIER. 

Wil je ook het groen in met deze vrolijke tuinier - hovenier sokken? Klik dan snel hieronder en bekijk het artikel!

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel