Hoe is Happy2Wear ontstaan?

 

Het ontstaan 

Zoals op de over ons pagina is te lezen is Happy2Wear ontstaan vanuit de eigenaren van de website MyMitella. In 2019 ontwierpen zij de eerste sokken voor echte helden in de zorg, onder de naam Happy2Care. Door het succes na de lancering is het gaan kriebelen om voor meer helden sokken te gaan ontwerpen.  

Maar hoe creëer je een nieuw merk? 

Dit is het punt waar ik om de hoek kwam kijken. Ik zal mij eerst even voorstellen: mijn naam is Mayra van der Velden. Ik draag (bijna) nooit twee dezelfde sokken, want dat uitzoeken vind ik zonde van mijn tijd. Ik word heel blij van het liedje sterrenstof, veel water drinken, truffelmayonaise, het zonnetje en een uitgesproken kledingstijl.  

Ik studeerde Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam en na een LinkedIn oproep en een interessant gespek werd ik afstudeerster bij MyMitella. Marco en Sindy hebben mij toen de nobele taak gegeven om van Happy2Care (nu Happy2wear) een los merk te maken.  

Maar waar begin je?  

Mijn antwoord op die vraag is onderzoek, onderzoek, onderzoek, onderzoek en nog eens onderzoek. Want kun je überhaupt zomaar een nieuw merk opstarten zonder dat je je huidige klanten verliest? En wat willen je potentiële klanten voor merk? Is er eigenlijk wel een match tussen deze twee groepen? Hou je de merknaam of moet deze veranderd worden? 

Om op deze en nog veel meer vragen antwoord te krijgen heb ik veel gesproken met de huidige en potentiële klanten en experts. Hieruit bleek dat de huidige en potentiële klanten wel erg blij werden van een nieuw merk, dat ook voor andere beroepsgroepen sokken aan zou bieden.  

Ontwerpen!

De naam is toen veranderd naar Happy2Wear omdat Happy2Care enkel voor de zorg passend was. Als je benieuwd bent waarom 'Happy' onderdeel is van de merknaam klik dan vooral even hier. Hierna kon het gehele merk vormgegeven worden, met als eindresultaat van mijn onderzoek deze website: www.happy2wear.nl

Hopelijk word je net zo blij van Happy2Wear en de sokken als ik en geven ze je elke dag een boost om te rocken op de werkvloer!  Klik hieronder op de SHOP knop om onze gehele kleurrijke collectie te bekijken. 

 

 

PS: Of ik afgestudeerd ben? Jazeker, met een 8,5!

Door: Mayra van der Velden  
Datum: juni 2021 

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel