YES! Wij zetten onze tanden in vrolijkheid

Op de achtergrond zijn we afgelopen maanden lekker druk geweest. Van een vraag & wens -> via onderzoek & heel veel brainstormen - > naar ontwerpen & tot leven brengen. Afgelopen week is de website live gegaan.

Happy2Wear: Een uniek sokkenmerk dat zich focust op beroepen en zo toppers op de werkvloer in het zonnetje zet.

Superleuk om dit nu te kunnen delen 😊 we zijn benieuwd wat je er van vindt.

Hoe kwam dit zo? In 2019 ontwierpen wij onze eerste sokken voor de echte helden in de zorg, onder de naam Happy2Care. Na de lancering was het direct een succes en we hebben inmiddels al veel zorgprofessionals en teams blij mogen maken.

Na het ontvangen van veel positieve reacties van onze sokken-dragers en veel aanvragen uit andere branches is het zaadje gepland om voor meer helden sokken te gaan ontwerpen. Daarom is in 2021 het merk Happy2Wear opgezet en staan wij klaar om voor iedere held in elke branche kleurrijke, comfortabele en unieke sok te ontwerpen.

Het is niet voor niks dat we gek zijn van vrolijke sokken want die brengen namelijk vanaf onder heel wat teweeg daarboven. Wanneer je kleurrijke sokken draagt kun je je eigenheid laten zien en voel je je zelfverzekerder. Uiteindelijk zorgen jouw kleurrijke sokken op subtiele wijze voor meer succes. Dit succes kan hem zitten in kleine dingen zoals meer werkplezier maar bijvoorbeeld ook bij het behalen van deadlines.

Extra leuk is natuurlijk het dragen van de vrolijke sokken met het hele team. Dit zorgt voor een vrolijke eenheid, verbondenheid en het versterkt het teamgevoel. Wil jij van jouw team echte helden op sokken maken?

Met Happy2Wear willen we plezier, trots en vrolijkheid verspreiden op iedere werkvloer waarbij de mens in zijn of haar specialiteit centraal staat.

Ook blije voeten scoren en rocken op de werkvloer? Neem een kijkje www.happy2wear.nl

Lieve groet Marco en Sindy

p.s. als je ons persoonlijke verhaal wil lezen vind je op deze pagina het hele verhaal.

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel