Life is too short to wear boring socks

 

Saaien sokken? Liever niet!

Gekke, kleurrijke en vrolijke sokken daar houden wij wel van bij Happy2Wear. Als het even kan combineren wij dat graag met een tof printje passend bij jouw branche of beroep. Zo kan jij jouw werkdag comfortabel rocken. 

Wat voor invloed hebben de sokken eigenlijk? 

Wij zijn niet voor niks zo gek van vrolijke sokken, want die brengen namelijk vanaf onder heel wat teweeg daarboven. Wanneer je kleurrijke sokken draagt kun je je eigenheid laten zien en voel je je zelfverzekerder. Door niet mee te gaan met de massa maar je eigen plan te trekken creëer je een beetje extra moed. Uiteindelijk zorgen jouw kleurrijke sokken op subtiele wijze om meer succes te behalen. Dit succes kan hem zitten in kleine dingen zoals meer werkplezier maar bijvoorbeeld ook bij het behalen van deadlines.  

Door het dragen van kleurrijke sokken, maakt het je ook minder uit wat anderen van je vinden. Maar anderen gaan juist wat van jouw vinden. Als je je namelijk minder aantrekt van wat anderen over je denken word je vaker gezien als iemand met een hogere status (niet meteen naast je schoenen gaan lopen, dan worden je sokken vies :). Door bewust te kiezen voor ‘abnormale’ sokken word je eerder geassocieerd als succesvol, creatief en briljant. Klinkt als muziek aan de voeten toch?

Happy2Wear sokken dragen met het hele team? Dat is gegarandeerd gezellig!

Extra leuk is natuurlijk het dragen van de vrolijke sokken met het hele team. Dit zorgt voor een vrolijke eenheid en versterkt het teamgevoel. Gegarandeerd dat jij zo af en toe een leuk praatje met collega’s, klanten of patiënten hebt over jouw sokken.

Comfort is natuurlijk ook heel belangrijk gedurende een werkdag. Je voeten hebben op een werkdag vaak veel te verduren en verdienen daarom wel wat extra aandacht. Onze Happy2Wear sokken zijn gemaakt van een zachte, comfortabele en duurzame mix van katoen- polyester en spandex. Hierdoor zijn de sokken lekker zacht en geschikt voor een lange dag werken. Dit is niet geheel onbelangrijk want wanneer je kleding draagt waar jij je prettig in voelt als je aan het werk bent heeft dit invloed op jouw prestaties gedurende dag. 

Wil jij ook happy, comfortabel en zelfverzekerd naar je werk? Neem een kijkje in ons assortiment! Jouw beroep of branche niet kunnen vinden? Laat het ons weten via de denk mee pagina en wie weet gaan wij voor jou aan de slag.

Door: Mayra van der Velden
Datum: 27 mei 2021

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel