per pagina
Sorteer op
    65 - 70 van 70 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Medische sokken

Bij medische sokken denk je waarschijnlijk als eerste aan steunkousen of andere nuttige maar wel saaie producten. De medische sokken met print van Happy2Wear worden niet voorgeschreven door een dokter en zijn zonder recept verkrijgbaar. We hebben het namelijk over kleurrijke medische sokken met print. Word je daar gezond van? Ze zeggen dat lachen het beste medicijn is, wat dat betreft zit het wel goed met deze vrolijke collectie beenmode!

Draag jij al medische sokken?

Een sok is een kledingstuk dat gedragen wordt aan de voet. Het is een artikel dat je voeten kan beschermen tegen de kou of ervoor zorgt dat jouw schoenen prettiger voelen om te dragen. Ook zorgen sokken en kousen ervoor dat je minder last hebt van blaren. Eigenlijk is het dus een heel belangrijk kledingstuk. Dat mag best gezien worden! Dit geldt zeker voor deze collectie medische sokken met print. Je hoeft geen patiënt te zijn om ze dragen, het is ook niet nodig om een studie als arts af te ronden. Sokken met medische print zijn geschikt voor alle dames en heren die origineel voor de dag willen komen. In het ziekenhuis, bij de huisarts of gewoon thuis. Wil je iemand verrassen? Dit is het ideale cadeau voor iemand die in de zorg werkt of ziek is en wel een opkikkertje kan gebruiken.

Zijn deze sokken echt medisch?

Naast warme voeten en minder kans op blaren zijn deze sokken met medische print vooral decoratief. Ze helpen niet bij spataderen, trombose of platvoeten. Ze zorgen er wel voor dat de drager én de omgeving direct vrolijk wordt door de leuke prints met pillen, stethoscopen of injectienaalden. Ziekenhuispersoneel draagt vaak open schoenen, dan kun je met deze beenmode direct een statement maken. Als patiënt kun je de spanning een beetje breken als je opvallende sokken met medisch motief draagt. Naast prachtige prints zijn er ook afwijkende modellen waaronder enkelsokken en medische antislip sokken leverbaar.

Wist je dat Happy2Wear is onstaan door de zoektocht naar een vrolijke mitella voor kinderen? Wat je draagt zegt iets over je situatie en wat je voelt. Niemand wil ziek worden, laten we er samen het beste van maken!

Tips voor medische sokken met print

We hoeven niet uit te leggen hoe je sokken moet dragen. Hier zijn wel een aantal tips om te scoren met de Happy2Wear medische sokken:

    Trakteer verzorgend personeel op een prachtig paar sokken om te laten zien dat ze gewaardeerd worden.

    Kies een specifieke kleur voor de afdeling of een team. Dit bevordert eenheid en herkenbaarheid.

    Verminder stress en angst bij patiënten, laat jouw verplegend team vrolijke sokken met medisch thema dragen.

    Wil je iemand een hart onder de riem steken? Ga iets lager en geef hartensokken!

    Als je niet kunt kiezen dan kun je ook een Happy2Wear cadeaubon geven.

Ben jij een dokter?

Veel patiënten zijn toch een beetje angstig voor dokters. Als ze een arts ontmoeten met “I’m A Doctor” sokken dan is het ijs direct gebroken. Het is natuurlijk ook heel grappig als een verpleger vraagt om je schoenen uit te trekken en er verschijnt een paar medische sokken met pillen. Alle designs zijn medische sokken voor dames en voor heren. Kies een product, selecteer de maat en voeg ze toe aan jouw winkelmandje. Bestel direct sokken voor het volledige team en laat zien dat een goede gezondheid begint met een positieve instelling.

 

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel