CUSTOM SOKKEN

Vanaf 150 paar. 

Vergeet champagne, bloemen of een cadeaubon. Verras uw medewerkers met een gepersonaliseerd en persoonlijk cadeau voor een echte glimlach. Bij Happy2Wear kunt u uw eigen sokken laten ontwerpen en vrolijk laten verpakken. Bedank uw medewerkers voor hun inzet en maak hen echte helden met de comfortabele en vrolijke sokken van Happy2Wear. 

Waarom sokken?

Iedereen draagt ze: sokken, maar waarom kiezen voor saaie sokken als je ook kan kiezen voor unieke sokken. Door bewust te kiezen voor vrolijke, kleurrijke, aparte en grappige sokken zullen uw medewerkers zich moediger voelen en meer zelfvertrouwen hebben. Dit werkt op subtiele wijze om meer succes te behalen. Daarnaast is het dragen van vrolijke sokken op de werkvloer ook gewoon heel gezellig in het bedrijf en zorgt het gegarandeerd voor een leuk gesprek. Enthousiast? Neem een kijkje op onze NIEUWS pagina om eerdere projecten te bekijken en ervaringen te lezen. 

Ontwerp

Voor het ontwerpen van uw sokken zijn er oneindig veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld passende afbeeldingen voor uw bedrijf kiezen en uw eigen logo in de sok verwerken. In de sokken kunt u zeven verschillende kleuren verwerken, dus blijheid gegarandeerd. U kunt uw eigen ontwerp aan ons aanleveren, maar wij denken ook graag met u mee voor een passend ontwerp. Neem vrijblijvend CONTACT met ons op voor alle mogelijkheden.

Prijzen

Wij bieden bedrijven en instellingen aantrekkelijke korting op de standaard prijs indien u onze Happy2Wear sokken in grote aantallen aanschaft. Op die manier kunt u heel gemakkelijk het hele team sokken als cadeau geven. Neem CONTACT met ons op voor alle mogelijkheden, een offerte voor grote aantallen of gepersonaliseerde sokken met logo.

 

Het proces

Interesse om custom Happy2Wear sokken te laten maken en bieuwd hoe ons proces er bij ons aan toe gaat? Logisch! Daarom laten wij graag zien hoe wij stap voor stap te werk gaan. Klik HIER om ons custom proces te bekijken. 

 

© 2021 - 2024 Happy2Wear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel